El proper Dissabte 27 d’Octubre a les 16:00h  organitzem una sortida en busca dels 3 arquets, i el quart si el trobem! 

Al sortir ens esperarà una xocolata ben calenta per a tota la família! 

 

Si voleu participar envieu-nos un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb les persones que anireu a l’aigua, el material que necessitareu i les persones que us acompanyaran a la xocolatada.

 

Us hi esperem!!!!

 

El proper diumenge 20 de maig a les 10:00h organitzarem una neteja de platja i del fons marí de la Punta de Santa Anna.


L'objectiu no només serà retirar tota la brossa que trobem, sinó també sensibilitzar la gent del greu problema que representen aquests residus al nostre mar.

 

Mes Info

PER a B3E, Guies de Grup i Instructors que no disposin del 1ª Classe, Monitor o Instructor DAAR ni siguin Tècnics Esportius en Busseig.

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims ha obert dues noves convocatòries d’exàmens per a optar als certificats d’habilitació per a exercir com a professional d’un centre d’immersió a Catalunya per al 27 d'abril i el 15 de juny.
Com ja va ser el passat mes de juliol el Club pot presentar a exàmen 5 candidats.
Aquells que estigueu interessats o volgueu mes informació contacteu amb el Club.

 

Continuem amb la serie de tallers de vida subaquàtica, aquest diumenge 13 de maig parlem d'Esponges, de la mà de la Carla Huete, biologa del CEAB.

Vine a conèixer una mica millor la vida submarina.

 

RESERVA ARA!

RECORDEU QUE CAL RENOVAR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA.
La del 2017 va caducar el 31 de desembre i si teniu pensat d'anar a bussejar estarieu sense assegurança.
A l'accés del web d'Afiliació trobareu el numero de compte i l'import per modalitat. Recordeu posar el nom al fer l'ingres.
Aquest any la Federació está implantant la llicència electrònica i la rebreu inicialment per correu electrònic. El model en targeta el tindrem al Club en unes setmanes.