A les 10:00 immersió de platja per a baixar el Tió o guarnir la Formiga.

A les 14:00 dinar al Restaurant Inèdit al Club Vela Blanes
Preu dinar adults : 25,00€
Menu infantil: 12,00€  Opció de demanar un sol plat per als nens. Preu entre 5 i 7 euros
Cal confirmar assitència al dinar i/o a la immersió i dir el segon plat triat. Consulteu el MENU

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb copia This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Al finalitzar el dinar, durant l'entrega de premis, hi haurà servei de bar disponible per als que desitgeu alguna beguda extra.

18 d'octubre de 2015
Tema MACRO

PARTICIPACIO DE 11 FOTÒGRAFS
RESULTATS

VEURE ACTA

El proper dia 1 de juliol comencem un B3E. Fins el 9 de juliol.
Jornada completa, al matí a les 9.30h pràctiques i teoriques per la tarda a les 16:00h.
Dijous 9 de juliol a les 16:00h "Especialitat d'Administador d'Oxigen"

 

Contulteu amb el club 646962052 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

El Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència al Telèfon 112 posa funcionament My112, una aplicació mòbil totalment gratuïta que localitza i envia automàticament la posició de l'alertament en una trucada d'urgència.
My112 està disponible per als sistemes Andrid i IOS i es pot descarregar en català, castellà i anglès. Aquesta APP està especialement indicada en els casos en què la persona que pateix l'emergència o que n'es testimoni no sap exactament on es troba. Permet l'enviament de fotografies a petició de l'operador del 112 entre altres prestacions i disposa d'una versió especialment dissenyada per a la gent gran.
Podeu veure mes informació a http://112.gencat.cat/ca/que-fem/apps-per-dispositius-mobils/index.html

El 27 de juny a les 17:00 a la seu del Club farem una sessió informativa sobre reglament, categories i normes de participació.
Poden participar amb puntuació però sense classificació, fotografs NO socis del MOLA MOLA club amb una inscripció de 5,00€.
Imprescindible per a tots els participants l'assegurança o llicència, titulació i certificat mèdic en vigor. Caldrà disposar d'equip complet i d'ampolla.